Magazinul tau online, adaptat cerintelor din 2024
Totixsoft

In spatele unui magazin online de succes se afla o platforma actualizata si adaptata cerintelor actuale din domeniul e-commerce-ului. Cu o echipa formata din peste 10 specialisti si o vasta experienta in domeniul digitalizarii am creat o platforma pregatita sa ofere experiente unice de navigare si shopping online, integrand toate functionalitatile de actualitate.

Toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de mai multe vanzari in cadrul unui magazin online performant, creat la cele mai inalte standarde si pregatit pentru era digitalizarii!

Totixsoft
Totixsoft
1. Platforma perfomanta cu functionalitati de actualitate
Construita in anul 2024,platforma Totix Shop inglobeaza tehnologii moderne si de actualitate, gata pregatite sa accelereze vanzarile magazinului tau online. Am pus un accent deosebit pe viteza de incarcare, pe eficienta algoritmului de cautare a produselor si pe procesul cat mai intuitiv de finalizare a comenzii. Ba mai mult, fie ca vrei sa accesezi magazinul online sau backoffice-ul acestuia, poti face acest lucru de oriunde din lume si de pe orice dispozitiv in doar cateva secunde.
Totixsoft
2. Design personalizabil, responsive, 100% adaptat pentru dispozitive mobile
Iti punem la dispozitie o platforma cu un design responsive si personalizabil, potrivit produselor tale indiferent de domeniul in care activezi. Ba mai mult, magazinul tau este optimizat 100% pentru navigare atat pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile, indiferent de diagonala ecranului, sistemul de operare sau browserul folosit de catre clientii tai.
Totixsoft
Totixsoft
3.Proces de comanda simplu si rapid, intr-o singura pagina
Procesul de comanda integrat in platforma este unul foarte intuitiv, simplu de parcurs de catre clientii tai si a fost special gandit pentru a duce la o finalizare a comenzilor in cel mai scurt timp posibil. Fiecare comanda plasata, poate fi foarte usor urmarita, modificata si procesata pentru a eficientiza pregatirea acesteia pentru livrare.
Totixsoft
4. Back-office modern cu viteza de incarcare rapida, adaptat pentru dispozitive mobile
Cauti o noua platforma pentru magazinul tau online, actualizata la cerintele anului 2024, cu o viteza de raspuns incredibila si functionalitati uimitoare? Platforma Totix Shop este solutia perfecta pentru afacerea ta! Creste-ti vanzarile prin intermediul unui magazin online performant! Digitalizarea e calea spre succes in urmatorii ani!
Totixsoft
Clientii nostri
Totixsoft
Nu te limita la un magazin online! Descopera Totix eCommerce App, platforma prin care putem dezvolta pentru tine o aplicatie de mobil disponibila in AppStore, GooglePlay si Huawei App Gallery.
Creste-ti vanzarile prin intermediul unui magazin online performant! Digitalizarea e calea spre succes in urmatorii ani!

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.