Aplicatia mobila dedicata magazinului tau online cu Totix eCommerce App!
Totixsoft

De la an la an, atat navigarea cat si cumparaturile online au migrat din ce in ce mai mult de pe desktop catre dispozitivele mobile. In acest moment, peste 75% din traficul magazinelor online este generat de dispozitivele mobile, astfel incat deja 65% din cumparaturile online se fac cu ajutorul acestora. Din dorinta de a veni in ajutorul tuturor magazinelor online, am creat platforma Totix eCommerce App, unde putem dezvolta o aplicatie dedicata pentru magazinul tau online, disponibila in AppStore, GooglePlay si Huawei AppGallery. Si asta, indiferent de platforma folosita de catre magazinul tau sau de tipul acestuia.

Totixsoft
Totixsoft
1. Integreaza complet magazinul tau online intr-o aplicatie mobila optimizata
Am gandit Totix eCommerce App ca si o platforma universala, care sa fie disponibila pentru absolut orice magazin online. Indiferent de tipul magazinului, de produsele vandute sau de platforma din spatele acestuia, platforma noastra ofera o aplicatie mobila dedicata, cu toate functionalitatile de actualitate, optimizata pentru toate dispozitivele mobile, indiferent de diagonala display-ului. Ba mai mult, aplicatia magazinului tau va fi disponibila in toate bibliotecile de aplicatii mobile precum AppStore, GooglePlay si chiar si Huawei AppGallery. Astfel, vei avea posibilitatea de a comercializa produsele tale catre un public larg de utilizatori, care de acum inainte vor avea magazinul tau online in propriul telefon.
Totixsoft
2. Design responsive si personalizabil cu o viteza de raspuns uimitoare
In era digitalizarii, orice aplicatie mobila trebuie sa aiba un design responsive si o viteza de incarcare demna tehnologiilor de actualitate. Tocmai din acest motiv, am pus un accent deosebit pe viteza de incarcare a aplicatiei, integrand toate functionalitatile disponibile in momentul de fata in piata ecommerce-ului. Si toate acestea intr-un design personalizabil, pregatit sa reprezinte in totalitate brandul si magazinul tau online!
Totixsoft
Totixsoft
3.Aplicatie disponibila in toate librariile de aplicatii existente
Indiferent de dispozitivele mobile folosite de clientii tai, de sistemul de operare sau de diagonala display-ului, aplicatia mobila dedicata magazinului tau online va fi disponibila in cele mai mari biblioteci de aplicatii recunoscute la nivel global precum AppStore, GooglePlay si nu in ultimul rand Huawei AppGallery. Astfel numarul de utilizatori care vor accesa aplicatia si numarul comenzilor plasate de catre acestia vor fi intr-o continua crestere, fara a limita publicul interesat de produsele tale.
Totixsoft
4. Ofera acces la un public larg si un nou canal de comunicare
Aplicatia mobila a magazinului tau online este o modalitate foarte buna de a ajunge cat mai aproape de viitorii tai clienti sau cei actuali. Ba mai mult aceasta iti permite o comunicare eficienta si apropiata cu cei care au ales sa te aiba in propriul telefon. Tocmai de aceea, posibilitatea de a trimite notificari de tip push este o functionalitate importanta, pe care platforma Totix eCommerce App ti-o pune la dispozitie. Astfel pe langa o comunicare apropiata publicului, ai posibilitatea sa le trimiti la orice ora din zi, notificari legate de noutatile din magazinul tau, reducerile disponibile sau chiar si informatii utile legate de produsele tale.
Totixsoft
Clientii nostri
Cauti o noua platforma pentru magazinul tau online, actualizata la cerintele anului 2024, cu o viteza de raspuns incredibila si functionalitati uimitoare? Platforma Totix Shop este solutia perfecta pentru afacerea ta! Creste-ti vanzarile prin intermediul unui magazin online performant! Digitalizarea e calea spre succes in urmatorii ani!
Totixsoft
Nu te limita la un magazin online! Descopera Totix eCommerce App, platforma prin care putem dezvolta pentru tine o aplicatie de mobil disponibila in AppStore, GooglePlay si Huawei App Gallery.

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.